Historie a hodnoty

Na trhu působíme od roku 1999 a celou tu dobu se držíme stejné filozofie – chceme nejen stavět, ale také se na projektech aktivně podílet, nabízet zákazníkům své vize a nápady na co nejefektivnější a nejmodernější řešení. Zakládáme si na osobním přístupu a rovné a férové komunikaci. Pracujeme na klíč metodou full-servisu – svým klientům nabízíme široké spektrum služeb a naše práce zdaleka nekončí předáním klíčů.

Naši zákazníci se mohou spolehnout na bezkonkurenční servis a fakt, že dohodnutou práci odvedeme v maximální kvalitě a v dohodnutých termínech. Aby byl výsledek vždy perfektní, používáme jen ověřené stavební materiály renomovaných firem. Materiály, které fungují a které nabízejí ten nejlepší poměr cena/výkon. Naší nejlepší referencí jsou spokojení zákazníci, kteří nás s klidným svědomím doporučují svým blízkým a známým.

Novinky

V roce 2022 jsme dokončili nové sídlo společnosti JAPS TEN, do něhož se naše firma vzápětí přestěhovala. Jedná se o dvoupodlažní stavbu s užitnou plochou 1500 ㎡.

Číst víc
Novinky

Naše hodnoty

  • Nápady

    Máme nápady a cit pro detail. Nechceme jen stavět a rekonstruovat, ale také pomáhat a nabízet svým klientům poradenství ve všech fázích projektu. Máme rádi výzvy i moderní řešení.

  • Komunikace

    Klademe důraz na osobní přístup a bezproblémovou komunikaci. Rádi si vyslechneme požadavky klientů a nabídneme jim řešení i těch nejsložitějších projektů.

  • Zkušenosti

    Za dvacet let na trhu jsme nasbírali řadu zkušeností, které využíváme ve prospěch svých klientů. Pracují pro nás desítky lidí, kteří jsou špičkovými profesionály ve svých oborech.

  • Kvalita

    Kvalitní a prvotřídní práce je pro nás prioritou. Aby byl výsledek vždy perfektní, používáme jen ověřené a bezchybně fungující materiály renomovaných firem.

Zakázková řezárna vodním paprskem

 

Společnost JAPS TEN se rozrůstá!

Od roku 2023 vám nabízíme zbrusu novou službu – zakázkovou řezárnu vodním paprskem. Naše nová dceřiná společnost JAPS ELEMENTS se orientuje na zpracování stavebních materiálů, především keramiky a dlažby. Technologie s pracovním rozměrem 4000 x 2000 mm nám umožňuje mimo jiné zpracování největších dodávaných formátů keramiky 3240 x 1620 mm. Navíc disponuje 3D technologií, čili dokáže řezat i pod úhlem tak, aby vznikl tzv. kamenický roh. Kromě řezání vodním paprskem se společnost věnuje také dalším službám spojeným se zpracováním keramiky – například broušení hran, výrobě schodových prvků nebo výrobě náročných prvků z keramiky, jakými jsou třeba umyvadla, skřínky obložené keramikou, kuchyně nebo jiné solitérní prvky do interiérů.

Manažerem společnosti JAPS ELEMENTS je Ondřej Pistulka, kterého můžete kontaktovat na telefonu +420 775 575 630 nebo na e-mailu pistulka@japsten.cz. Nabídku nové společnosti najdete na webu JAPS ELEMENTS.

Zakázková řezárna vodním paprskem

Služby

Našim klientům nabízíme velmi široké portfolio služeb.

Před a po

Projekty

Mezi našimi realizacemi najdete jak rekonstrukce bytů, kancelářských či hotelových prostor nebo třeba restaurací, tak kompletní stavby rodinných domů na klíč (včetně návrhů interiérů) či úpravy veřejných prostor.

Kontakty

Kontaktovat nás můžete prostřednictvím obecného e-mailu či telefonu (viz níže), ale obrátit se samozřejmě můžete i přímo na některého z členů naší společnosti.

Kde nás najdete?

Suchdolská 1187
HOROMĚŘICE
Praha - západ


Fakturační údaje
JAPS TEN s.r.o.
Lysolajské údolí 18/35, 165 00
Praha 6 - Lysolaje

IČO: 290 40 582
DIČ: CZ 290 40 582
fakturace@japsten.cz
Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 162073